Rahsia Bisnes Tudung (2 Ebook) - RM 0.00


1 / 1


Penerangan :

Ebook Rahsia Bisnes Tudung  ini mengandungi 2 buah ebook!

 

Ebook pertama mengandungi ilmu serta pengalaman saya, bagaimana saya bermula dari mencari supplier, mencari pelanggan, ambil gambar, buat ayat iklan dan pelbagai lagi pengalaman serta tips berkaitan bisnes tudung.

 

Apa yang menarik, ada satu bab di dalam ebook ini saya ceritakan Bagaimana Saya Menjana Untung RM15k Dalam Masa Sebulan menjual tudung di bulan Ramadhan hanya secara online sahaja!

Dalam bab ini, saya tunjukkan secara step-by-step bagaimana saya membuat persediaan serta strategi di dalam menghasilkan keuntungan sebanyak itu. Saya pasti jika anda baca pengalaman saya ini anda juga boleh buat seperti yang saya buat, malah mungkin lebih baik dan lebih banyak lagi keuntungan yang akan anda perolehi -:)

 

Ebook Kedua pula saya fokuskan kepada langkah-langkah menghasilkan tudung jenama sendiri.

 

Dalam ebook ini saya senaraikan 4 perkara utama yang perlu anda ketahui dan uruskan apabila mahu menghasilkan tudung jenama sendiri. Setiap perkara tersebut saya jelaskan secara terperinci.

 

Malah saya turut berikan maklumat supplier yang boleh anda gunakan apabila mahu menghasilkan tudung jenama sendiri. Supplier-supplier ini adalah supplier yang boleh dipercayai malah banyak juga jenama tudung besar seperti Neelofar Hijab, Calaqisya, Apple Scarf dan banyak lagi turut menggunakan suplier ini.Website : https://www.klikjer.com/members/go.php?id=24386_66_1_298
Iklan oleh : rokiah (ereksikelantan@gmail.com)


Disclaimer: RangkaianMudah.com adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.


 

 

 

   Cari Iklan

Kata Carian :  Website Stats