Kami gembira anda melawat RangkaianMudah.com. Ini adalah website pengiklanan Malaysia yang dikombinasikan dengan program affiliate. Ia dikendalikan sepenuhnya oleh Smart Plan Trading. Sebaik sahaja anda menghabiskan bacaan dilaman sesawang ini, anda akan mendapat rahsia mudah bagaimana untuk memulakan perniagaan internet dan menjadi seorang usahawan internet dalam masa kurang 24 jam dari sekarang.

Program ini direka khas untuk mereka yang ingin menambahkan pendapatan secara sambilan melalui online. Dengan hanya bermodalkan RM20 SEKALI SAHAJA anda sudah boleh memiliki perniagaan online sendiri hanya dari rumah anda. Rahsia suksess bekerja dengan tenang dirumah dan nikmati hasil dari usaha anda ini.

WEBSITE REPLIKASI PERCUMA – Website replikasi yang hebat dan anda tidak perlu bersusah payah membina website dan membeli domain serta hosting.

SISTEM AUTO DOWNLINE (SPILLOVER) – Jika prospek daftar melalui website anda dan upgrade keahlian mereka, semua bonus sponsor akan masuk kedalam akaun anda sekali pun website ini menggunakan sistem spillover.

BAYARAN KOMISEN 100% TERUS KE AKAUN ANDA – Anda hanya perlu promosikan website replikasi anda dan anda boleh keluarkan komisen tajaan bila-bila masa sahaja dan dibayar terus kedalam akaun anda.

IKLAN PERCUMA – Daftar sebagai Ahli Percuma Rangkaian Mudah dan anda boleh menyiarkan Iklan Banner percuma melalui website ini serta merta.

IKLAN VIP – Upgrade status sebagai Ahli Vip Rangkaian Mudah dan siarkan iklan perniagaan anda didalam website ini tanpa had.

PRODUK VIP – Upgrade status anda sebagai Ahli Vip Rangkaian Mudah dan download ebook PLR serta merta. Kesemua produk ini mempunyai lesen MRR & RR. Anda boleh edit ebook ini dan jual dengan harga anda sendiri dan simpan 100% keuntungan.

MATA GANJARAN – Jana pendapatan pasif tanpa had. Sebagai Ahli Vip anda boleh kumpul komisen bermula dari RM1.00 melalui rangkaian anda.

BOLEH JANA PENDAPATAN WALAU TANPA MENAJA – Ini tidak mustahil sebab anda boleh mendapat limpahan dari penaja atau upline anda atau limpahan dari orang-orang diatas anda. Sesiapa sahaja yang berada dalam matrik anda akan memberikan bonus kepada anda. Tidak kira siapa menaja mereka. Dengan ini, walaupun anda tidak menaja langsung, anda berpotensi dapat menjana pendapatan secara pasif. Oleh itu pilihlah penaja yang aktif maka anda akan mendapat ‘manfaat’ dari beliau (limpahan downline dari upline).

 

EMPAT PERKARA YANG BIASANYA BAKAL USAHAWAN FIKIRKAN SEBELUM MEMULAKAN / MEMILIH PERNIAGAAN

Jika anda memikirkan 4 perkara diatas, maka perniagaan ini adalah sangat sesuai dengan anda; kerana kami sentiasa fikirkan cara terbaik untuk pelanggan kami menjana pendapatan mereka dengan menawarkan satu konsep baru dalam dunia perniagaan internet.

 

Statistik & Fakta penting pengguna internet di Malaysia

Memang tidak dapat dinafikan bahawa jumlah 29.55 juta pengguna internet di Malaysia (https://datareportal.com/reports/digital-2022-malaysia) adalah angka yang agak tinggi dan tidak boleh diabaikan sebagai sasaran apa sahaja perniagaan yang kita jalankan. Dengan menggunakan laman web, blog atau media sosial seperti Facebook, Instagram, TikTok, Twitter, YouTube dan sebagainya; usahawan atau bakal usahawan boleh mencapai pasaran yang amat besar pada kos yang agak rendah.

Mengabaikan pasaran yang sebegitu besar adalah satu kesilapan yang juga besar untuk apa sahaja perniagaan. Dengan pengiklanan internet yang efektif RangkaianMudah.com, anda dapat mencapai lebih ramai pelanggan yang tidak mungkin tercapai melalui kaedah perniagaan bersemuka. Jika dibandingkan dengan kos pengiklanan radio dan percetakan, kos pengiklanan di internet adalah jauh lebih murah dan boleh mencapai sasaran anda yang paling tepat.

Manfaat perniagaan internet termasuk

 

 

Berdasarkan statistik diatas, jelas menunjukkan internet membuka peluang perniagaan yang menarik dan mencabar. Perkembangan internet ini telah mengubah kaedah belian dan jualan diseluruh dunia.

Jika anda ingin mempelajari sesuatu yang baru serta berimpian mendapat pendapatan lumayan, Rangkaian Perniagaan Elektronik (E-Dagang) RangkaianMudah.com menawarkan peluang yang terbaik kepada rakan niaga untuk menjana pendapatan secara realistik, praktikal dan berkekalan melalui pelan pemasaran global yang tiada batasan atau sempadan.

 

SUDAH TIBA MASANYA UNTUK ANDA

MULA MENJANA KEUNTUNGAN

DENGAN PERNIAGAAN MILIK ANDA SENDIRI

 

VISI DAN MISI KAMI KEPADA ANDA


Kami percaya untuk menghasilkan perkhidmatan yang berkualiti perlulah memiliki produk yang berkualiti serta sokongan yang terbaik. Dalam RangkaianMudah.com sudah menjadi tugas kami untuk memberikan kepada anda kualiti yang terbaik.

Perniagaan yang tidak menggunakan Internet sebagai media promosi dan pemasaran akan jauh ketinggalan dalam Revolusi Perniagaan Internet kini. Jom beriklan bersama kami.

 

TIP KEJAYAAN

 

Jika kita faham/bersih hati dan ikhlas dalam membuat sesuatu pekerjaan, tidak mustahil kita akan berjaya dan hidup senang. Laksanakan 100% - Istiqomah dan tawakal dalam melakukan sesuatu pekerjaan. Anda pasti akan berjaya.

 

JUMPA ANDA DIPUNCAK KEJAYAAN